Nya elcyklar från Ecoride 2020

Årets nyheter från svenska Ecoride introducerar flera elcyklar som ser ut att kunna bli storsäljare under det kommande året. Nyheterna inkluderar förbättrade motorer, skönare komfort, förlängd räckvidd samt en helt ny modell med låda, perfekt för att skjutsa barnen eller fixa storhandlingen.

De nya elcyklarna från Ecoride börjar levereras under våren men redan nu kan du läsa mer om dem hos Cykloteket, som är den återförsäljare som håller lägst pris på dessa cyklar.

ECORIDE Pure 28″, 8-växlad elcykel

Förra årets stora nyhet Pure kommer här i en ny upplaga. Detta är årets kanske snyggaste elcykel, och dessutom med väldigt imponerande prestanda. Den unika remdriften ersätter kedjan och ger en tystare och mer kladdfri cykel. Motorn från Shimano (Shimano STEPS E5000 250w) är mittmonterad och ger en följsam och mjuk känsla när du cyklar på den. Batteriet är på 418 wh och ska ge en räckvidd på ca 150 km per laddning.

Säljs i Sverige till lägsta pris hos Cykloteket.

ECORIDE Sense E5000 28″, 8-växlad elcykel

Den populära elcykeln Sense kommer 2020 få en uppfaterad ram, ny placering av batteriet, den tystare och lättare motorn E5000 från Shimano samt bredare och mer stabila däck. Kort sagt har Ecoride tagit en av deras bästa cyklar och gjort den bättre på alla punkter. Batteriet är på 418 wh och ska ge en räckvidd på ca 150 km per laddning. Kan fås i färgerna grått eller silver.

Säljs i Sverige till lägsta pris hos Cykloteket.

ECORIDE Ambassador 28″, 8-växlad elcykel

Storsäljaren Ambassador från Ecoride kommer i uppdaterad modell, här i utförandet med 28″ hjul. Cykeln har skivbroms fram och fotbroms bak och är utrustad med åtta växlar. Batteriet är på 520 wh och ska ge en räckvidd på ca 75 km per laddning. Motorn är från Spintech (Spintech F3) på 250W. Kan fås i färgerna svart, rött eller turkos.

Säljs i Sverige till lägsta pris hos Cykloteket.

ECORIDE Ambassador 26″, 8-växlad elcykel

Storsäljaren Ambassador från Ecoride kommer i uppdaterad modell, här i utförandet med 26″ hjul. Cykeln har skivbroms fram och fotbroms bak och är utrustad med åtta växlar. Batteriet är på 520 wh och ska ge en räckvidd på ca 75 km per laddning. Motorn är från Spintech (Spintech F3) på 250W. Kan fås i färgen svart.

Säljs i Sverige till lägsta pris hos Cykloteket.

ECORIDE Cargo Loader 26″, 5-Växlad elcykel med flak

En av de stora nyheterna från Ecoride inför 2020 är att de introducerar en trehjulig lådcykel. Denna eldrivna lådcykel är perfekt för att skjutsa barn eller mycket packning – alltså även som gjord för storhandlingen. Med eldriften behöver du inte oroa dig för att det blir för tungt, utan kan bekvämt ta dig fram även med barn och packning. Det kraftfulla batteriet på 630wh ger en räckvidd på upp till 80 km.

Säljs i Sverige till lägsta pris hos Cykloteket.